Pappor.se använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Läs mer

Skip to content

Pappagrupper för separerade

Är du pappa och har separerat? För många kan det vara en av de tuffaste kriserna att gå igenom. Du är varmt välkommen att delta i en pappagrupp där vi fokuserar på hur vi pappor kan stärka varandra i att vara omtänksamma, lyhörda föräldrar.

I en pappagrupp för separerade ses ni under fyra träffar och delar erfarenheter med varandra utifrån MÄN:s samtalsguide för pappor. Ni kommer bland annat prata om föräldraroller, konflikthantering, relationer och barnens framtid. Vi erbjuder både fysiska pappagrupper och digitala pappagrupper via videolänk.

Träffarna är ett tillfälle för dig som förälder att träffa andra och dela med dig av det just du kämpar med, lyssna på andras utmaningar och få inspiration hur du kan göra för att må bättre och fungera bättre som förälder.

Intresserad? Anmäl dig till en pappagrupp för separerade via knappen nedan!

Satsningen på stöd till pappor i separation är ett 3-årigt projekt finansierat av Allmänna arvsfonden. Vi samarbetar med en rad olika centrala aktörer som arbetar med barnrätt, föräldrafrågor, jämställdhet och mäns våld mot kvinnor. Våra samarbetspartners och referensnätverk är: Stiftelsen Allmänna Barnhuset, Karolinska Institutet, Unizon, Svenska med Baby, Stockholm Makalösa föräldrar, Länsstyrelsen Stockholm, Rädda barnen och Bris.