Pappor.se använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Läs mer

Skip to content

Pappagrupper

Vill du träffa andra pappor? I våra pappagrupper pratar vi om föräldraskapets berg- och dalbanor, men också om hur vi pappor kan stärka varandra i att vara omtänksamma, lyhörda föräldrar och partners.

En pappagrupp ses under fyra träffar och delar erfarenheter med varandra utifrån vår samtalsguide för pappor. Ni kommer bland annat att prata om föräldraroller, jämställdhet, kommunikation, relationer, sex och barnens framtid.

Träffarna är ett tillfälle för dig som förälder att träffa andra och dela med dig av det just du kämpar med, lyssna på andras utmaningar och få inspiration till hur du kan göra för att må bra och fungera bättre som förälder.

Pappagrupper för separerade

Pappa och separerad? För många kan det vara en av de tuffaste kriserna att gå igenom. Många pappor inser att de inte har några vänner kvar, att vardagen blir svår att få ihop och med konflikter på det blir det alltför ofta en situation där barnen kommer i kläm.

Är du en pappa som funderar på, genomgår eller har genomgått en separation? Du är varmt välkommen att delta i en pappagrupp för separerade.

Pappagruppsluncher

Vi anordnar också pappagruppsluncher som fungerar som ett komplement till de vanliga pappagrupperna – eller som ett sätt att prova på hur det är att delta. Dessa träffar är öppna för alla pappor, oavsett åldern på ditt/dina barn. Här är det inget krav att delta på alla träffarna utan du kan komma när det passar dig.

Vi håller pappagruppsluncher varannan måndag mellan kl 12-13 under hela 2023.

Lediga pappagrupper just nu
Pappagrupper
Intresseanmälan pappagrupper

Fanns det ingen grupp ledig som passade dig? Anmäl ditt intresse för kommande pappagrupper så hör vi av oss.